PREČIŠČIVAČI ZA VODU ZA PORODICE SA BEBOM

Jedan od najvažnijih i najlepših trenutaka u našim životima je kada beba stiže u porodicu. Želimo da joj pružimo najbolje, najviše, sve što nam mogućnosti dozvoljavaju. Ovo je odlična prilika da razmislimo o svojim trenutnim navikama i, ako ne zbog sebe, da napravimo promene koje će na kraju biti od koristi za zdravlje  cele porodice.

Potrudili smo se da uzmemo sve opcije tretmana vode očima porodice sa malom bebom i odabrali proizvode za koje smatramo da su najbolji izbor. Ovde navedeni proizvodi služe zdravlju cele porodice, a naročito za zdravlje vaše bebe.

 

Sa stanovišta tretmana vode, bebe naročito novorođenčad su posebno osetljivi na vodu za piće i vodu koja se koristi za spremanje njihove hrane. Pošto se njihov imuni sistem još uvek razvija, umesto toga mora se obezbediti efikasna bakterijska zaštita vode. Ova zaštita se može postići ugradnjom UV lampe u već postojeće prečiščivače, mada već postoje i prečiščivači u kojima su UV lampe fabrički ugrađene.

 

Pored dezinfekcije, važno je i kakvi se filteri koriste u uređaju za prečiščavanje vode. Ukoliko kvalitet vode iz slavine dozvoljava, preporučujemo prečiščivač opremljen  polipropilenskim filterom i filterom od aktivnog uglja koji pored UV dezinfekcije ima samo mehaničku filtraciju i filtriranje aktivnim ugljem, sve dok naša beba ne napuni godinu dana. Bebe su mnogo osetljivije na bakar u koji se nalazi u filteru oznake KDF i na srebro koji se često koristi u filterima, zbog toga preporučujemo jednostavnije filtere koji su  jeftiniji od ostalih.

 

Pored vode za piće, za bebe i novorođečad je veoma važan i kvalitet vode za kupanje. Njihova koža je mnogo tanja i osetljivija, tako da svi zagađivači i hemikalije brže i efikasnije ispoljavaju svoje štetno dejstvo na koži bebe i  novorođenčeta . Najveću iritaciju izaziva hlor koji se koristi za dezinfekciju vode i tvrdoća vode. Hlor se može veoma efikasno ukloniti  pomoću filtera za tuširanje ili pomoću prečistača vode koji opslužuje celo domaćinstvo. Efikasno i veoma zgodno rešenje za tvrdoću vode je upotreba omekšivača vode sa jonizatorom.

 

Gore preporučeni proizvodi odabrani su prema potrebama beba i  novorođenčeta, ali ujedno služe i boljem kvalitetu života i zdravlju cele porodice.

 

U daljem tekstu ćemo vam preporučiti neke proizvode. Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, javite nam se, rado ćemo vam pomoći oko odabira.

 

 Preporučeni Proizvodi:

HYDRON – uređaj za proizvodnju vode obogaćene hidrogenom
Trenutno, kontinuirano i neograničeno snabdevanje vode sa hidrogenom bez čekanja. Pogodna za vode dobijene reverznom osmozom ili prethodno filtrirane vode. Njegov dizajn omogućava jednostavno i lako postavljanje, ne zahteva posebnu slavinu, samo je potrebno priključiti na izvor vode i električnu mrežu. Naše telo proizvodi slobodne radikale za zaštitu od spoljašnjih uticaja. Ako se broj slobodnih radikala iz nekog razloga poveća (pušenje, loša ishrana, visoko UV zračenje, prekomerna konzumacija alkohola, itd.), oni počinju da napadaju telo. Slobodni radikali su izuzetno agresivna jedinjenja kada se razmnožavaju u telu, napadaju snagu koje održava život.

Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
158 000 RSD
Smeta ti hlorisana voda?
Osećaš čudne iritacije kože nakon kupanja/tuširanja?
Želiš da ti koža dugo ostane mladalačka i meka?
Želiš da zaštitiš sebe i svoju porodicu od štetnih uticaja hlorisane vode?
Najbolja odluka je da montiraš filter za tuš.
Prednosti filtera za tuš:
Odstranjuje 99% hlora koji štetno utiče na kožu i disajne organe.
Odstranjuje teške metale i druge neželjene nečistoće iz vode.
Čuva kožu od isušenja,vidljivih iritacija i usporava starenje kože.
Sprečava ...
4 800 RSD
Visoko efikasan omekšivač vode sa elegantnim dizajnom. Kabinet je opremljen kliznim poklopcima za rezervoar sa slanom vodom.
Ovaj sistem se sastoji od GRP* posude sa distributerima na vrhu i dnu i kabineta od polietilena. Watermark omekšivači se kontrolišu automatskim ventilom sa kontrolerom nove generacije sa višejezičnim displejom i vizuelnim interfejsom. Visoko efikasne regeneracije za smanjenje potrošnje soli i vode.
75 990 RSD

FT-LINE 3 ugradni prečiščivač  za vodu preporučujemo prvenstveno onima koji žele konzumirati čistu vodu bez hemikalija i nečistoća, ali smatraju da je unos mineralnih materija u organizam neophodan.

Unapređenja su potpuno prirodna stvar u modernim domaćinstvima. Naš novi FT-line 3 uređaj za prečišćavanje vode oslobađa vas od kupovine flaširane vode . Ultrafiltrirana i bezhlorovana čista voda čini ukus kafe i čaja mnogo prijatnijim, a kuvanje bez hlora je samo jedna od brojnih prednosti ovog uređaja.

FT-line 3 je dizajniran u skladu sa potrebama stanovništva. Garantuje najbolji kvalitet pitke vode, a ultra membrana pruža dodatnu zaštitu od bakterija i virusa.

 2+3 GODINA Garancija , za vise info KLIKNITE OVDE !!

Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
19 900 RSD
FC-425 JE trostepeni RO uređaj za prečišćavanje vode koji uključuje predfiltriranje (filtriranje čestica veličine 5 mikrona), aktivni ugljeni filter - granulirani (GAC) i filter sa aktivnim ugljem- presovani. Takođe, ovaj uređaj ima hladnu i toplu vodu. Može se direktno priključiti na vodovodnu mrežu, što znači da više ne morate brinuti o zameni boca, a u bilo koje doba dana možete uživati u svežoj, kristalno čistoj vodi .

- Spanski proizvodjac jedino naj kvalitetniji na t...
Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
85 900 RSD

Haktiva Plus Hydrogen Water je revolucionarni uređaj koji omogućava proizvodnju vode obogaćene vodonikom visokog antioksidativnog potencijala. Voda bogata vodonikom podržava očuvanje mladosti i zdravlja našeg organizma, dok istovremeno neutrališe slobodne radikale.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Haktiva Plus uređaja:

  1. Izuzetno visok oksidaciono-redukciono potencijal: Voda proizvedena ovim uređajem ima izvanredan potencijal za neutralizaciju oksidativnog stresa.
  2. Lako održavanje
  3. Kompatibilan sa filtriranom ili prečišćenom (RO) vodom: 
  4. Nemojte koristiti hlorisanu vodu 
  5. Funkcija obrnutog polariteta za čišćenje elektroda: Ova funkcija omogućava održavanje uređaja.
  6. Elektronska upozorenja za pravilno održavanje uređaja.
Garancija:
2 godina garancija
88 600 RSD