Filter
Garancija

Za zdravstvo

Značaj uređaja za prečišćavanje vode u  zdravstvenim ustanovama, kao što su bolnice, lekarske ordinacije i zdravstevi centri su od ključne važnosti iz sledećih razloga:

  1. Briga o pacijentima i hirurgija: Čista voda je neophodna za negu pacijenata i izvođenje hirurških zahvata u zdravstvenim ustanovama. Održavanje sterilnog okruženja i čistoće instrumenata zahteva posebno čistu vodu, bez prisustva zagađenja i bakterija.

  2. Obezbeđivanje čiste vode za piće: Važno je da pacijenti i osoblje imaju pristup čistoj vodi za piće. Održavanje hidratacije pacijenata i pravilna higijena zahtevaju dostupnost čiste vode.

  3. Tehnički i dijagnostički uređaji: Za rad dijagnostičkih i tehničkih uređaja, kao što su ultrazvučni aparati i laboratorijska oprema, često je potrebna čista voda. Prečiščivači za vodu vam obezbeđuju potrebnu i ispravnu vodu.

  4. Higijenski propisi: Zdravstvene ustanove moraju da se pridržavaju strogih higijenskih propisa kako bi se sprečilo širenje infekcija i dodatnih zdravstvenih problema kod pacijenata. Obezbeđivanje čiste vode doprinosi poštovanju ovih propisa.

  5. Opšta bezbednost pacijenata: Bezbednost pacijenata je od suštinskog značaja u zdravstvenim ustanovama. Obezbeđivanje čiste vode pomaže u smanjenju rizika od infekcija i komplikacija, čime se osigurava sigurnost i brži oporavak pacijenata.

Ovo su neki od razloga zašto su prečiščivači za vodu neophodni u zdravstvenim ustanovama kako bi se postigao visok standard zdravstvene zaštite. 

 


4Proizvod-a 14
Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
158 000 RSD