VIŠE INFORMACIJA

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine iznad 10,000 dinara besplatna dostava na kućnu adresu.Minimalni iznos porudžbine: 2,000 RSD. Poštarina za porudžbine do 9,990 RSD je 550 RSD.

MEĐUNARODNO OSIGURANJE KVALITETA

Proizvodi vrhunskog kvaliteta proizvedni u Evropskoj uniji. NSF, Ce i WQA sertifikovani.

DO 5 GODINA GARANCIJE

Produžite garantni period od 24 meseca koji su dali proizvođači uređaja do 5 godina. Pridržavajte se propisanog termina održavanja uređaja, kupujte originalne zamenske filterske  i delove od nas, a mi ćemo svake godine produžavati garanciju na uređaj za još 1 godinu. Garancija važi za uređaje označene nalepnicom, uz propisno održavanje.

SNABDEVANJE DELOVA I SERVIS

Rezervni delovi na stanju, izvrsna servisna podrška. Znamo koliko je iritirajuće kada više ne možete da nabavite delove i pribor za novokupljene uređaje. Zato, ne prodajemo samo uređaje za prečišćavanje vode, već se brinemo i da ih naši kupci mogu bezbrižno koristiti na duži rok. Za sve prečiščivače vode koje prodajemo, garantujemo nabavku fabričkih delova i filterskih uložaka istog kvaliteta 5 godina.

PODSETNIK ZA ODRŽAVANJE

Prečiščivačima za vodu je potrebno redovno održavanje, kako bi uvek imali ispravnu i čistu vodu. Znamo koliko je teško, u današnje vreme, držati u glavi sve obaveze koje imamo. Zbog toga smo razvili sistem koji vas obaveštava o svim ciklusima održavanja vašeg aparata koje su potrebne za njegovo pravilno funkcionisanje i obaveštava vas o tome.

POVRAT NOVCA I ZAMENA UREĐAJA

Garancija povrata novca je 14 dana od dana kupovine. Garancija zamene uređaja je 30 dana od dana kupovine. ukoliko pakovanje i uređaj nisu oštećeni tj ako se nalaze u fabričkom stanju.

USLUGE UGRADNJE I ODRŽAVANJA

Na teritoriji Srbije pružamo kvalitetnu uslugu montaže i održavanja naših uređaja. Ukoliko odlučite da ugradnju i održavanje obavite vi ili stručno lice , u tom slučaju ćemo vam pružiti stručnu pomoć prilikom ugradnje i održavanja kupljenog uređaja, telefonom ili u vidu onlajn video poziva.