Hydron
Hydron
158 000 RSD

Hydron

Hydron
Hydron
Hydron
Hydron
Hydron
Hydron

HYDRON – uređaj za proizvodnju vode obogaćene hidrogenom
Trenutno, kontinuirano i neograničeno snabdevanje vode sa hidrogenom bez čekanja. Pogodna za vode dobijene reverznom osmozom ili prethodno filtrirane vode. Njegov dizajn omogućava jednostavno i lako postavljanje, ne zahteva posebnu slavinu, samo je potrebno priključiti na izvor vode i električnu mrežu. Naše telo proizvodi slobodne radikale za zaštitu od spoljašnjih uticaja. Ako se broj slobodnih radikala iz nekog razloga poveća (pušenje, loša ishrana, visoko UV zračenje, prekomerna konzumacija alkohola, itd.), oni počinju da napadaju telo. Slobodni radikali su izuzetno agresivna jedinjenja kada se razmnožavaju u telu, napadaju snagu koje održava život.

Garancija
24 Meseca (do 5 godina)
158 000 RSD
Detalji

Dokazano je da iza mnogih bolesti stoje slobodni radikali koji oštećuju ćelije, kao što su: dijabetes, arterioskleroza, upale, problemi sa očima, slabost imunog sistema, visok krvni pritisak, hronični umor, Parkinsonova i Alchajmerova bolest, razne promene na koži, prevremeno starenje, slabost vezivnog tkiva, gojaznost i kancerogene promene.

Telo može neutralisati slobodne radikale antioksidansima.

Voda obogaćena molekulima hidrogena je najefikasniji tečni antioksidans.

Sada postoji mnogo naučnih dokaza o vezi između prekomernog prisustva slobodnih radikala i preranog starenja i njihove uloge u srodnim bolestima, što dokazuje da voda bogata hidrogenom uspešno leči ili pomaže u prevenciji ovih bolesti, hrani i obnavlja ćelije i telo.

Kao rezultat kontinuiranog konzumiranja vode bogate molekulima hidrogena, zabeležen je veliki stepen poboljšanja simptoma u slučaju nekoliko bolesti. Štetni radikali aktivnog kiseonika se transformišu hidrogenom u molekule vode. Ono što je do sada bilo razorna sila, postaje gradivna sila kroz hidrogen – počinje da hidrira telo. Hidrogen je najmanji element u telu koji može prodreti u ćelijski omotač i ispuniti ga.

Koliko jabuka dnevno?

Antioksidativna moć čiste vode obogaćene molekulima hidrogena je dobro ilustrovana tradicionalnom engleskom izrekom koja glasi ovako:

„An apple a day keeps the doctor away”, tj.:

„JEDNA jabuka dnevno drži doktora daleko od kuće”.

Prema studijama japanskih istraživača, 1,5 litara dnevno popijene vode obogaćene molekulima hidrogena ima antioksidativni efekat koji je ekvivalentan konzumiranju 516 jabuka.

Šta je Hydron?
Hydron je visokokvalitetna, kompaktna mašina za proizvodnju vode obogaćene hidrogenom.

Kada smo kreirali Hydron sa kompaktnim dizajnom, jedno od naših glavnih razmatranja je bilo da zauzima što je moguće manje prostora u kuhinji. Nudimo nekoliko opcija ugradnje od kojih možete izabrati onu koja Vam odgovara.

Prednosti Hydron-a
Hydron pomaže u održavanju idealnog nivoa oksidacije tako da možete uživati u zdravom životu bez neželjenih efekta.

Pronalazač Hydron-a bio je prvi koji patentirao proizvod, tako da iza njega stoje decenije istraživanja. Razlikuje se od drugih uređaja obogaćene hidrogenom zbog visokog sadržaja antioksidanata, pošto Hydron ima najveću efikasnost na tržištu i što ne morate čekati hidrigenizovanu vodu 20-30 minuta u poređenju sa manjim mašinama sa bokalom. Otvaramo slavinu i kvalitetna voda obogaćena hidrogenom odmah je dostupna.

Neiscrpna zaliha vode obogaćene hidrogenom.
Visoka koncentracija H2O, u rasponu od 700 do 1.200 ppb, u zavisnosti od kvaliteta vode koja se koristi.
Generisanje hidrogena.
Smanjuje mogućnost oksidacije.
Jednostavna instalacija.
Lako održavanje.
Koristite sa filtriranom /RO/ vodom. (Ne koristite sa vodom iz gradskog vodovoda!)
Tehnička specifikacija
Dimenzije (AxBxC): 148 mm x 360 mm x 360 mm
Težina (kg): 4,5 kg (prazno)
Napajanje: DC 24 V / 5 A
Radni pritisak (min. – max.): 1 bar – 5 bar
Radna temperatura (min. – max.): 5oC – 35oC
Hlor: bez hlora.
Za tretman osmozne vode ili vode sličnog kvaliteta.
*Zajednička karakteristika za sve modele.

Instalacija na pultu
Hydron se može ugraditi i na radnu površinu kuhinje. Ovo Vam daje stalan pristup vodi bogatoj hidrogenom (hidrogenizovana voda) kad god poželite.

U ovom slučaju, vredi izabrati model „kit-bottle” (komplet boca).

Visoka koncentracija H2O, u rasponu od 700 do 1.200 ppb, u zavisnosti od kvaliteta vode koja se koristi.

Ugradnja ispod pulta
Hydron + reverzna osmoza sa 1, 2, 3 ili 4 – smernom slavinom. Na ovaj način uvek imate pristup toploj i hladnoj vodi bogatoj hidrogenom, osmoznoj vodi, u zavisnosti od vrste postavljene slavine.

Ako voda dolazi iz sistema za osmozu ili drugog specijalnog uređaja, preporučujemo jednosmernu ili dvosmernu slavinu (hidrogenizovana osmozna voda) ili 4-smernu (hladna voda, topla voda, hidrogenizovana i osmozna voda).

Osiguranja kvaliteta i međunarodne nagrade
Instalacija:
Otpakujte uređaj.
Proverite sadržaj pakovanja.
U pakovanji treba da je:
Hydron uređaj
Crevo za vodu sa „T” priključkom
Mrežni kabl
Hydron uređaj može dugoročno da radi samo sa RO vodom (moguće je rukovanje vodom iz česme ili filtriranom vodom ako je potrebno, ali to dovodi do brzog, prevremenog habanja uređaja, kada popravka više nije isplativa)

Hydron uređaj može da radi na pultu ili ispod pulta(ali u ovom slučaju hidrogenizovana voda je dostupna samo na slavini za čistu vodu).

U slučaju rada iznad pulta:
Pronađite plastično crevo koja vodi do slavine za čistu vodu.
Zatvorite slavinu za dovod vode ka prečiščivaču vode.
Zatvorite slavinu rezervoara.
Otvorite slavinu za čistu vodu, a zatim je ponovo zatvorite kada dotok vode prestane.
Pronađite mesto na pultu gde možete optimalno izbušiti rupu od 6,5 mm za crevo koja vodi do uređaja Hydron.
Provucite crevo kroz rupu i povežite je sa Hydron uređajem na gornjem konektoru.
Na poleđini Hydron uređaja naći ćete dva čepa za zatvaranje.
Gornji je dizajniran kao cev za napajanje Hydron uređaja (donji služi za punjenje boca ugradnjom posebnog crevai i slavine).
Povežite deo creva ispod pulta na crevo koje vodi do slavine za čistu vodu pomoću „T” priključka koji se nalazi u kompletu.
Otvorite slavinu za dotok vode prečiščivača i slavinu rezervoara za čistu vodu.
Stavite pod struju Hydron uređaj.
Čućete kako se rezervoar Hydrona puni, a plavo svetlo će Vas obavestiti da je rezervoar pun.
Stavite čašu (ili bokal koliko god stane) ispod ugrađene slavine na prednjoj strani Hydrona i pustite oko 2 litre vode da prođe kroz uređaj. Čućete da pumpa radi, ali to je normalno.
Proverite da nigde nema curenja vode.

 

 

Podaci
Broj artikla
Hidron_1
Masa
5 kg/komad (br
Povezani proizvodi