PREČIŠČIVAČI ZA VODU ZA PORODICE SA DECOM

Danas postoji mnogo rešenja za prečišćavanje vode pomoću kojih možemo da učinimo život porodica lakšim, zdravijim i ekonomičnijim.

Na ovoj stranici sakupili smo one koje preporučujemo porodicama sa decom. Nudimo proizvode u četiri oblasti.

Oprema za prečišćavanje vode za piće može da smanji budžet koji se odnosi na kupovinu čiste vode za piće (flaširana voda). Kod kuće, čista, zdrava voda za piće bez hlora se proizvodi iz gradskog vodovoda po ceni od samo nekoliko dinara po litru. Njihovom upotrebom možete biti sigurni da vaša porodica uvek ima vodu za piće i kuvanje kontrolisanog kvaliteta. Ako sada pijete flaširanu vodu, možete da rasteretite budžet i muke (npr. kad kupite 4-5 komada flaširane vode od 5 litara to vam je skoro 20-25kg koje morate nositi sa sobom)  kupovinom flaširane vode kao i da uštedite desetine hiljada dinara svake godine, koje možete potrošiti na druge vama drage stvari. Možda vam je važno i to što možete zaštititi prirodu od velikog broja praznih plastičnih flaša koje zagađuju našu Zemlju u nekontrolisanim količinama.

 

Jedan od najvećih problema sa kojima se porodice suočavaju sa vodom iz slavine je stvaranje kamenca. Kamenac nemilosrdno uništava kućne aparate, mašine za pranje veša, aparate za kafu, kotlove, bojlere i komponente sistema grejanja. Prilikom čišćenja kupatila ili ostalih uređaja koji koriste gradsku vodu, uklanjanje kamenca je naporan zadatak koji se mora raditi iznova i iznova. Kada se taloži kamenac, formira izolacioni sloj na grejačim (bojler, aparati za kafu itd)  što značajno povećava potrošnju električne energije kućnih aparata i smanjuje njihovu efikasnost. Sa opremom za omekšavanje vode, vaši kućni aparati mogu da traju duže kao i da se koristi mnogo manje hemijskih sredstava za njihovo uklanjanje (ušteda novca, zdraviji život, očuvanje životne sredine itd...).

U današnje vreme koristimo mnogo vrsta kozmetike za negu kože i tela, uglavnom  zbog kupanja u hlorisanoj vodi. Hlorisana voda isušuje kožu, može izazvati iritaciju kože i može čak biti odgovorna za razvoj kožnih bolesti na duži rok. Od svega ovog možete zaštiti porodicu ako kod kuće vodite računa o dehloraciji vode za kupanje i tuširanje, to se može rešiti malim filterskim jedinicama postavljenim na česmu, ili čak prečiščivačima za vodu za celu kuću koji temeljno čiste vodu cele kuće.

Sledećom tehnologijom možete smanjiti potrošnju vode u svom domaćinstvu i tako uštedeti značajnu količinu novca Suština tehnologije je da se na slavine na kojima se mnogo koristi voda (npr. kuhinjska slavina za pranje sudova, kupatilo za pranje,  zuba, brijanje, slavina za tuš kada se tušira) ugrađuje mala komponenta čime se obogaćuje izlazna voda sa kiseonikom. Slavine opremljene komponentom troše do 20-30% manje vode a da se ne narušava jačina mlaza vode kao i njena upotreba.

U nastavku ćemo navesti nekoliko primera, ali za porodice sa decom nudimo mnogo širu paletu proizvoda iz koje možete birati. Ako niste sigurni, preporučujem da pozovete našu prodavnicu, gde će vam naše iskusne kolege rado pomoći oko  odabira prizvoda koji odgovaraju vašim potrebama i željama.

 

Preporučeni Proizvodi:

Novo
Runbott boca je mnogo praktičnija od obične ponovo upotrebljive boce! Runbott boca sa keramičkim premazom ne samo da čuva temperaturu tvog omiljenog pića, već i njegov ukus. Specijalni premaz unutar Runbott boce osigurava da uživaš samo u originalnom ukusu tvog pića - unutar boce nema slobodnog metala, što znači da nema neprijatnih metalnih ukusa.

Možeš poneti svoje omiljeno piće, supu

24 sata savršeno čuva tvoje piće hladnim

12 sati savršeno čuva tvoju kafu toplom

100% BPA-FRE...
4 650 RSD
Visoko efikasan omekšivač vode sa elegantnim dizajnom. Kabinet je opremljen kliznim poklopcima za rezervoar sa slanom vodom.
Ovaj sistem se sastoji od GRP* posude sa distributerima na vrhu i dnu i kabineta od polietilena. Watermark omekšivači se kontrolišu automatskim ventilom sa kontrolerom nove generacije sa višejezičnim displejom i vizuelnim interfejsom. Visoko efikasne regeneracije za smanjenje potrošnje soli i vode.
75 990 RSD
Smeta ti hlorisana voda?
Osećaš čudne iritacije kože nakon kupanja/tuširanja?
Želiš da ti koža dugo ostane mladalačka i meka?
Želiš da zaštitiš sebe i svoju porodicu od štetnih uticaja hlorisane vode?
Najbolja odluka je da montiraš filter za tuš.
Prednosti filtera za tuš:
Odstranjuje 99% hlora koji štetno utiče na kožu i disajne organe.
Odstranjuje teške metale i druge neželjene nečistoće iz vode.
Čuva kožu od isušenja,vidljivih iritacija i usporava starenje kože.
Sprečava ...
4 800 RSD
FC-425 JE trostepeni RO uređaj za prečišćavanje vode koji uključuje predfiltriranje (filtriranje čestica veličine 5 mikrona), aktivni ugljeni filter - granulirani (GAC) i filter sa aktivnim ugljem- presovani. Takođe, ovaj uređaj ima hladnu i toplu vodu. Može se direktno priključiti na vodovodnu mrežu, što znači da više ne morate brinuti o zameni boca, a u bilo koje doba dana možete uživati u svežoj, kristalno čistoj vodi .

- Spanski proizvodjac jedino naj kvalitetniji na t...
Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
85 900 RSD

Haktiva Plus Hydrogen Water je revolucionarni uređaj koji omogućava proizvodnju vode obogaćene vodonikom visokog antioksidativnog potencijala. Voda bogata vodonikom podržava očuvanje mladosti i zdravlja našeg organizma, dok istovremeno neutrališe slobodne radikale.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Haktiva Plus uređaja:

  1. Izuzetno visok oksidaciono-redukciono potencijal: Voda proizvedena ovim uređajem ima izvanredan potencijal za neutralizaciju oksidativnog stresa.
  2. Lako održavanje
  3. Kompatibilan sa filtriranom ili prečišćenom (RO) vodom: 
  4. Nemojte koristiti hlorisanu vodu 
  5. Funkcija obrnutog polariteta za čišćenje elektroda: Ova funkcija omogućava održavanje uređaja.
  6. Elektronska upozorenja za pravilno održavanje uređaja.
Garancija:
2 godina garancija
88 600 RSD
Novo
Runbott boca je mnogo praktičnija od obične ponovo upotrebljive boce! Runbott boca sa keramičkim premazom ne samo da čuva temperaturu tvog omiljenog pića, već i njegov ukus. Specijalni premaz unutar Runbott boce osigurava da uživaš samo u originalnom ukusu tvog pića - unutar boce nema slobodnog metala, što znači da nema neprijatnih metalnih ukusa.

Možeš poneti svoje omiljeno piće, supu

24 sata savršeno čuva tvoje piće hladnim

12 sati savršeno čuva tvoju kafu toplom

100% BPA-FRE...
4 980 RSD