ZA ZDRAVIJI ŽIVOT BEZ BOLESTI

Unos dovoljne količine i kvalitetne vode za piće je od suštinskog značaja za održavanje ili obnavljanja zdravlja. Ako ne pijete dovoljno vode, vaše telo ne može pravilno da funkcioniše. Voda je "osnovni stub", bez kojeg ne možete održavati zdravlje. Ovaj "osnovni stub" možete osigurati kupovinom jednostavnog prečiščivača vode za piće.

Međutim, voda može učiniti više od toga. Pošto se 2/3 našeg tela sastoji od vode, to nam daje mogućnost da voda koju konzumiramo direktno utiče na naš organizam i njegovo funkcionisanje. Sada su dostupni specijalni uređaji za proizvodnju vode koji koriste različite metode za poboljšanje korisnih svojstava vode, tako da ona može imati jači efekat. Takve posebne vode su energizirane ili pi-vode, vode bogate vodonikom, alkalizovane jonizovane vode, ali i destilovana voda.

Vode dobijene gore spomenutim specijalnim uređajima mnogo jače deluju na naš organizam i još efikasnije su u stanju da podrže procese lečenja. U nastavku smo prikupili neka rešenja za vas. Pregledajte i pretražite a ako vam je potrebna pomoć u navigaciji možete nas kontaktirati na ovaj broj telefona: 069/4044547

 

Preporučeni Proizvodi:

Novo

Runbott boca je mnogo praktičnija od obične ponovo upotrebljive boce! Runbott boca sa keramičkim premazom ne samo da čuva temperaturu tvog omiljenog pića, već i njegov ukus. Specijalni premaz unutar Runbott boce osigurava da uživaš samo u originalnom ukusu tvog pića - unutar boce nema slobodnog metala, što znači da nema neprijatnih metalnih ukusa.

Možeš poneti svoje omiljeno piće, supu

24 sata savršeno čuva tvoje piće hladnim

12 sati savršeno čuva tvoju kafu toplom

100% BPA-FREE

Boca sa dvostrukim zidom od nerđajućeg čelika sa vakuumskom izolacijom

Unutrašnji keramički premaz

Gumena podloga protiv klizanja

Plastični poklopac sa navojem

Spoljašnji premaz je pogodan za graviranje

Izdržljiva i lagana

4 650 RSD

HYDRON – uređaj za proizvodnju vode obogaćene hidrogenom
Trenutno, kontinuirano i neograničeno snabdevanje vode sa hidrogenom bez čekanja. Pogodna za vode dobijene reverznom osmozom ili prethodno filtrirane vode. Njegov dizajn omogućava jednostavno i lako postavljanje, ne zahteva posebnu slavinu, samo je potrebno priključiti na izvor vode i električnu mrežu. Naše telo proizvodi slobodne radikale za zaštitu od spoljašnjih uticaja. Ako se broj slobodnih radikala iz nekog razloga poveća (pušenje, loša ishrana, visoko UV zračenje, prekomerna konzumacija alkohola, itd.), oni počinju da napadaju telo. Slobodni radikali su izuzetno agresivna jedinjenja kada se razmnožavaju u telu, napadaju snagu koje održava život.

Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
158 000 RSD

Haktiva Plus Hydrogen Water je revolucionarni uređaj koji omogućava proizvodnju vode obogaćene vodonikom visokog antioksidativnog potencijala. Voda bogata vodonikom podržava očuvanje mladosti i zdravlja našeg organizma, dok istovremeno neutrališe slobodne radikale.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Haktiva Plus uređaja:

  1. Izuzetno visok oksidaciono-redukciono potencijal: Voda proizvedena ovim uređajem ima izvanredan potencijal za neutralizaciju oksidativnog stresa.
  2. Lako održavanje
  3. Kompatibilan sa filtriranom ili prečišćenom (RO) vodom: 
  4. Nemojte koristiti hlorisanu vodu 
  5. Funkcija obrnutog polariteta za čišćenje elektroda: Ova funkcija omogućava održavanje uređaja.
  6. Elektronska upozorenja za pravilno održavanje uređaja.
Garancija:
2 godina garancija
88 600 RSD
Visoko efikasan omekšivač vode sa elegantnim dizajnom. Kabinet je opremljen kliznim poklopcima za rezervoar sa slanom vodom.
Ovaj sistem se sastoji od GRP* posude sa distributerima na vrhu i dnu i kabineta od polietilena. Watermark omekšivači se kontrolišu automatskim ventilom sa kontrolerom nove generacije sa višejezičnim displejom i vizuelnim interfejsom. Visoko efikasne regeneracije za smanjenje potrošnje soli i vode.
75 990 RSD
FC-425 JE trostepeni RO uređaj za prečišćavanje vode koji uključuje predfiltriranje (filtriranje čestica veličine 5 mikrona), aktivni ugljeni filter - granulirani (GAC) i filter sa aktivnim ugljem- presovani. Takođe, ovaj uređaj ima hladnu i toplu vodu. Može se direktno priključiti na vodovodnu mrežu, što znači da više ne morate brinuti o zameni boca, a u bilo koje doba dana možete uživati u svežoj, kristalno čistoj vodi .

- Spanski proizvodjac jedino naj kvalitetniji na t...
Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
85 900 RSD
Smeta ti hlorisana voda?
Osećaš čudne iritacije kože nakon kupanja/tuširanja?
Želiš da ti koža dugo ostane mladalačka i meka?
Želiš da zaštitiš sebe i svoju porodicu od štetnih uticaja hlorisane vode?
Najbolja odluka je da montiraš filter za tuš.
Prednosti filtera za tuš:
Odstranjuje 99% hlora koji štetno utiče na kožu i disajne organe.
Odstranjuje teške metale i druge neželjene nečistoće iz vode.
Čuva kožu od isušenja,vidljivih iritacija i usporava starenje kože.
Sprečava ...
4 800 RSD
Novo
Runbott boca je mnogo praktičnija od obične ponovo upotrebljive boce! Runbott boca sa keramičkim premazom ne samo da čuva temperaturu tvog omiljenog pića, već i njegov ukus. Specijalni premaz unutar Runbott boce osigurava da uživaš samo u originalnom ukusu tvog pića - unutar boce nema slobodnog metala, što znači da nema neprijatnih metalnih ukusa.

Možeš poneti svoje omiljeno piće, supu

24 sata savršeno čuva tvoje piće hladnim

12 sati savršeno čuva tvoju kafu toplom

100% BPA-FRE...
4 650 RSD