HORECA PROGRAM

Korišćenje prečiščivača za vodu u HORECA (Hotel, Restoran, Ketering) sektoru donosi brojne važne prednosti:

  1. Bolji ukus i kvalitet: Čista voda obezbeđuje bolji ukus i kvalitet pića, hrane i pripremljenih napitaka (kafa, čaj itd.). Ovo je posebno važno za restorane, kafiće i barove, gde su ukusi i kvalitet pića ključni.
  2. Zadovoljstvo gostiju: Bolji ukus i kvalitet pića i hrane povećavaju zadovoljstvo gostiju i doprinose njihovim ponovljenim posetama i pozitivnim mišljenjima.
  3. Zaštita kuhinjske opreme: Filteri za vodu uklanjaju kamenac, hlor, organske materije i druge nečistoće, sprečavajući taloženje i koroziju na kuhinjskoj opremi, produžavajući time njihov vek trajanja i smanjuju troškove održavanja.
  4. Kvalitet kafe i čaja: Kvalitet vode je ključan za formiranje ukusa i arome kafe i čaja. Čista voda pomaže baristima da pripreme najbolje moguće napitke.
  5. Zdravstvene prednosti: Filteri za vodu uklanjaju potencijalno štetne materije i mikroorganizme iz vode, što pomaže u sprečavanju zdravstvenih problema i obezbeđuje sigurnost pića i hrane.

Sve u svemu, korišćenje filtera za vodu u HORECA sektoru ne samo da doprinosi poboljšanju ukusa i kvaliteta, već i održava poslovne rezultate kroz povećanje zadovoljstva gostiju i zaštitu kuhinjske opreme.

Naša kompanija nudi širok spektar rešenja u HORECA sektoru.

U našoj ponudi možete pronaći visokokapacitetne FILTERE ZA VODU, FILTERE ZA OMEKŠAVANJE VODE, čak i za potpuno prečišćavanje vode za pranje veša i mašina za pranje sudova.

Pored toga, nudimo STAJAĆE I PULTNE uređaje za prečišćavanje vode, za hladnu i toplu vodu, uređaje koji proizvode gaziranu vodu, čak i sa dodatkom minerala za postizanje jedinstvenog finog ukusa. Mogu se proizvesti vode sa hidrogenom, jonske, alkalizovane specijalne vode, za koju se očekuje da će potražnja porasti u budućnosti.

Za hotele i restorane nudimo personalizovane boce za njihovu sopstvenu marku vode.

Za kafu nudimo specijalne ultra filtere i sisteme za podešavanje tvrdoće vode.

Pored toga, nudimo brojne estetske dodatke kao što su slavine za vodu, bocu sa keramičkim premazom itd.

Naša kompanija se bavi i iznajmljivanjem opreme za sve oblasti za kafiće, restorane, hotele. Ako mislite da ne želite da pratite održavanje, možete izabrati opciju mesečne naknade, u tom slučaju samo treba da računate na dogovorenu mesečnu naknadu, nema drugih troškova. U vezi sa ovim, kontaktirajte nas putem e-maila na info@alpokwater.rs.

Izbor iz naše ponude:

 

 Preporučeni Proizvodi:

 

 

TKvalitetniji proizvod iz Spanije !

 Dva +Tri godina garancija ! Za vise informacije KLIKNITE OVDE 

 

FC-325 RO  je jedan od najmodernijih stojećih aparata za vodu na tržištu. Iako je uskog dizajna, ovaj uređaj integriše sve funkcije RO (obrnute osmoze) prečiščivača vode i dozatora vode u malom uređaju. Njegov elegantan izgled i kompaktna veličina omogućavaju smeštaj u kancelarijama i konferencijskim prostorijama.

FC-325 RO S je trostepeni RO uređaj za prečišćavanje vode koji uključuje predfiltriranje (filtriranje čestica veličine 5 mikrona), aktivni ugljeni filter - granulirani (GAC) i filter sa aktivnim ugljem- presovani. Takođe, ovaj uređaj ima hladnu i toplu vodu. Može se direktno priključiti na vodovodnu mrežu, što znači da više ne morate brinuti o zameni boca, a u bilo koje doba dana možete uživati u svežoj, kristalno čistoj vodi .

-  Spanski proizvodjac jedino naj kvalitetniji na trzistu !

- 2+3 godina garancija , za vise info KLIKNITE OVDE !! 

Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
109 900 RSD

FC-700 ROP RO  je jedan od najmodernijih stojećih aparata za vodu na tržištu. Iako je uskog dizajna, ovaj uređaj integriše sve funkcije RO (obrnute osmoze) prečiščivača vode i dozatora vode u malom uređaju. Njegov elegantan izgled i kompaktna veličina omogućavaju smeštaj u kancelarijama i konferencijskim prostorijama.

FC-700 ROP RO S je trostepeni RO uređaj za prečišćavanje vode koji uključuje predfiltriranje (filtriranje čestica veličine 5 mikrona), aktivni ugljeni filter - granulirani (GAC) i filter sa aktivnim ugljem- presovani. Takođe, ovaj uređaj ima hladnu i toplu vodu. Može se direktno priključiti na vodovodnu mrežu, što znači da više ne morate brinuti o zameni boca, a u bilo koje doba dana možete uživati u svežoj, kristalno čistoj vodi .

-  Spanski proizvodjac jedino naj kvalitetniji na trzistu !

- 2+3 godina garancija , za vise info KLIKNITE OVDE !! 

Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
117 000 RSD
FC-425 JE trostepeni RO uređaj za prečišćavanje vode koji uključuje predfiltriranje (filtriranje čestica veličine 5 mikrona), aktivni ugljeni filter - granulirani (GAC) i filter sa aktivnim ugljem- presovani. Takođe, ovaj uređaj ima hladnu i toplu vodu. Može se direktno priključiti na vodovodnu mrežu, što znači da više ne morate brinuti o zameni boca, a u bilo koje doba dana možete uživati u svežoj, kristalno čistoj vodi .

- Spanski proizvodjac jedino naj kvalitetniji na t...
Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
85 900 RSD
Visoko efikasan omekšivač vode sa elegantnim dizajnom. Kabinet je opremljen kliznim poklopcima za rezervoar sa slanom vodom.
Ovaj sistem se sastoji od GRP* posude sa distributerima na vrhu i dnu i kabineta od polietilena. Watermark omekšivači se kontrolišu automatskim ventilom sa kontrolerom nove generacije sa višejezičnim displejom i vizuelnim interfejsom. Visoko efikasne regeneracije za smanjenje potrošnje soli i vode.
75 990 RSD

3 BIG BLUE SET FILTER KUĆIŠTA SA STOJEĆIM I ZIDNIM NOSAČEM, FILTER ULOŠCIMA

1 KOM 5M POLIPROPILEN

1 KOM KDF GRANULISANI AKTIVNI UGLJEN

1 KOM CTO PRESOVANI AKTIVNI UGLJEN

3-stepeni centralni prečišćivač vode za godišnju potrošnju vode od 100-120 m3 maks. za 3 kupatila.

57 000 RSD

Ovaj set od tri kućišta montirana su na nosač kućišta, dobijaju se sa ključem za filter kućište.


Ova filter kućišta primaju slim 20" uloške.

Na vrhu filter kućišta nalaze se odzračivači.

Tri mehanička filtera za talog veličine 20x2,5", od kojih je prvi polipropilenski filter od 50 mikrona, a drugi od 20mikrona.Treći stepen je presovani aktivni ugalj.

Pogodan je za filtriranje taloga i hlora u manjim stanovima. Može se montirati iza vodomera u šahtu,ili u bilo kojoj prostoriji gde postoji priključak za gradsku vodu.

Nosač kučišta omogućava i montažu na zid.

Garancija:
2 godina garancija
20 800 RSD

C-500 je RO (obrnuta osmoza) sistem za prečišćavanje vode visokih performansi. Ovaj sistem je pogodan kako za kućnu upotrebu, tako i za industrijske potrebe. Evo nekoliko ključnih karakteristika modela C-500:

  • Predfiltracija: Uključuje filtriranje većih nečistoća (pesak, mulj itd..) tj. filtriranje čestica veličine do 5 mikrona, aktivni ugljeni filter granulirani(GAC) i filter sa aktivnim ugljem presovani
  • Membrana od 400 GPD: Ova membrana omogućava visok protok vode i efikasno uklanjanje nečistoća.
  • Automatsko ispiranje: Sistem se automatski ispira kako bi održao optimalne performanse.
  • Manometar i priključci: Uključuje manometar za praćenje pritiska i priključke za ulaz i izlaz vode.
  • Napomena: Model C-500 ne uključuje slavinu i rezervoar, jer je izbor određen instalacijom i potrebama korisnika.

*GDP = Gallon per day 

Garancija:
24 Meseca (do 5 godina)
78 600 RSD