PREČIŠČIVAČI ZA PRIMENU U POLJOPRIVREDI

Korišćenje  filtera je neophodno kako u poljoprivredi, tako i u sistemima za navodnjavanje parkova. Odgovarajuće filtriranje pomaže u produženju životnog veka sistema i pojednostavljuje održavanje bilo kog sistema za navodnjavanje.

U sistemima za zalivanje bašta, prečišćavanje vode donosi brojne prednosti:

1.Zaštita cevovoda: Čista voda smanjuje taloženje i koroziju u cevovodu, što može produžiti životni vek sistema i smanjiti troškove popravke.

2. Zaštita biljaka: Čista voda pomaže u sprečavanju začepljenja cevovoda, što omogućava efikasniji rad sistema i pravilno navodnjavanje biljaka. Uklanjanje nečistoća može sprečiti akumulaciju štetnih materija u korenu biljaka.

3.Ekološki aspekti: Korišćenje čiste vode može biti ekološki prihvatljivije, jer može smanjiti upotrebu hemikalija i đubriva za prečišćavanje vode i zalivanje biljaka. Takođe, može biti potrebno manje vode, jer se čista voda može efikasnije koristiti.

4.Dugoročna održivost: Prečišćavanje vode može doprineti očuvanju vodneih resursa i održavanju zdravlja ekosistema, što na duže staze može podsticati održivo zalivanje bašta i očuvanje ekološke ravnoteže. Sve u svemu, prečišćavanje vode u sistemima za zalivanje bašta igra važnu ulogu u pogledu efikasnosti rada, zdravlja biljaka i zaštite životne sredine.

Postoji više vrsta sistema koji se mogu koristiti u poljoprivredi, od sistema sa hidrociklonima, preko sistema sa čeličnim mrežama i lamelarnih rešenja, do ozbiljnijih sistema sa ulošcima.

Mi smatramo da su kombinovani sistemi sa filter kućištima najbolji izbor iz više razloga:

  • Od svih gore navedenih, sa njima se može proizvesti voda najveće čistoće,
  • pošto govorimo o standardnim filter kućištima od 10” ili 20”, vrsta uloška se može promeniti u zavisnosti od okolnosti.
  • među filter ulošcima postoje oni koji se mogu prati i oni koji se menjaju u određenim intervalima, ali su zbog niske cene i ekonomični.

Pogledajte naše ponude i izaberite sistem koji vam najviše odgovara.

 

Preporučeni Proizvodi:

3 BIG BLUE SET FILTER KUĆIŠTA SA STOJEĆIM I ZIDNIM NOSAČEM, FILTER ULOŠCIMA

1 KOM 5M POLIPROPILEN

1 KOM KDF GRANULISANI AKTIVNI UGLJEN

1 KOM CTO PRESOVANI AKTIVNI UGLJEN

3-stepeni centralni prečišćivač vode za godišnju potrošnju vode od 100-120 m3 maks. za 3 kupatila.

57 000 RSD

Ovaj set od tri kućišta montirana su na nosač kućišta, dobijaju se sa ključem za filter kućište.

Ova filter kućišta primaju 10" uloške.

Na vrhu filter kućišta nalaze se odzračivači.

Tri mehanička filtera za talog veličine 10x2,5", od kojih je prvi perivi filter

od 100 mikrona, a drugi 50m polipropilenski filter uložak.Treći stepen je granulirani aktivni ugalj.

Pogodan je za filtriranje taloga i hlora u manjim stanovima. Može se montirati iza vodomera u šahtu,ili u bilo kojoj prostoriji gde postoji priključak za gradsku vodu.

Nosač kučišta omogućava i montažu na zid.

9 900 RSD
Visoko efikasan omekšivač vode sa elegantnim dizajnom. Kabinet je opremljen kliznim poklopcima za rezervoar sa slanom vodom.
Ovaj sistem se sastoji od GRP* posude sa distributerima na vrhu i dnu i kabineta od polietilena. Watermark omekšivači se kontrolišu automatskim ventilom sa kontrolerom nove generacije sa višejezičnim displejom i vizuelnim interfejsom. Visoko efikasne regeneracije za smanjenje potrošnje soli i vode.
75 990 RSD