PREČIŠČIVAČI ZA VODU ZA ONE U POZNIJIM GODINAMA

Dovoljno ste radili da biste se opustili i uživali u životu. Sada mođete razmišljati o tome da svoj život učinite ugodnijim i da ga živite kvalitetno i zdravo. Prikupili smo neke ideje mada možda i niste mislili na njih.

Uvek imajte svežu i čistu vodu za piće kod kuće bez potrebe da kupujete i nosite flaširanu vodu kući. Naši uređaji za prečišćavanje vode za piće različitih karakteristika pružaju rešenje za ovo, možete ih održavati po razumnoj ceni, čak i sami, bez pomoći drugih i majstora. Pored tradicionalnih filtera za vodu za piće, možete birati i između generatora vodonične vode (obogaćuje vodu vodonikom) i jonizatora vode koji ne samo da obezbeđuju esencijalnu količinu čiste vode za piće, već takođe blagotvorno utiče na vaše zdravlje ili oporavak.

 

Zaštitite kožu i kosu od štetnih efekata hlorisane vode za kupanje. Ako uklonite hlor iz vode za kupanje, možete očekivati da će vaša koža i kosa nakon kupanja biti svilenkastija, mekša, manje svrbljiva, manje suva i koristićete  mnogo manje kozmetike za negu lica, tela i kose nego ranije. Na dnu stranice ćete naži naše preporuke za tuš filtere koji su laki za instalaciju i sami možete izvršiti zamenu filtera.

Na dnu stranice ćete pronaći specifične proizvode koje preporučujemo posebno za vas. Pogledajte ih i ako imate pitanja pozovite dole navedeni broj, rado ćemo vam pomoći da napravite pravi izbor. 069/4044547

Preporučeni Proizvodi:

Haktiva Plus Hydrogen Water je revolucionarni uređaj koji omogućava proizvodnju vode obogaćene vodonikom visokog antioksidativnog potencijala. Voda bogata vodonikom podržava očuvanje mladosti i zdravlja našeg organizma, dok istovremeno neutrališe slobodne radikale.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Haktiva Plus uređaja:

  1. Izuzetno visok oksidaciono-redukciono potencijal: Voda proizvedena ovim uređajem ima izvanredan potencijal za neutralizaciju oksidativnog stresa.
  2. Lako održavanje
  3. Kompatibilan sa filtriranom ili prečišćenom (RO) vodom: 
  4. Nemojte koristiti hlorisanu vodu 
  5. Funkcija obrnutog polariteta za čišćenje elektroda: Ova funkcija omogućava održavanje uređaja.
  6. Elektronska upozorenja za pravilno održavanje uređaja.
Garancija:
2 godina garancija
88 600 RSD
Smeta ti hlorisana voda?
Osećaš čudne iritacije kože nakon kupanja/tuširanja?
Želiš da ti koža dugo ostane mladalačka i meka?
Želiš da zaštitiš sebe i svoju porodicu od štetnih uticaja hlorisane vode?
Najbolja odluka je da montiraš filter za tuš.
Prednosti filtera za tuš:
Odstranjuje 99% hlora koji štetno utiče na kožu i disajne organe.
Odstranjuje teške metale i druge neželjene nečistoće iz vode.
Čuva kožu od isušenja,vidljivih iritacija i usporava starenje kože.
Sprečava ...
4 800 RSD
Visoko efikasan omekšivač vode sa elegantnim dizajnom. Kabinet je opremljen kliznim poklopcima za rezervoar sa slanom vodom.
Ovaj sistem se sastoji od GRP* posude sa distributerima na vrhu i dnu i kabineta od polietilena. Watermark omekšivači se kontrolišu automatskim ventilom sa kontrolerom nove generacije sa višejezičnim displejom i vizuelnim interfejsom. Visoko efikasne regeneracije za smanjenje potrošnje soli i vode.
75 990 RSD