Izuzetan paket za čistu vodu - super paket
Izuzetan paket za čistu vodu - super paket
225 000 RSD

Izuzetan paket za čistu vodu - super paket

SUPER PAKET sadrži dva izvanredna proizvoda i dva veoma praktična poklona.

Hidron je hidrogenski generator kompanije Puricom, koji je širom sveta priznat. On transformiše strukturu prečišćene vode i povećava broj vodonikovih atoma. Danas je dobro poznato i istraživano da je vodonik jedan od ključnih elemenata u organizmu koji podržava, čisti i štiti naše ćelije i organizam. Naučnici nisu pronašli gornju granicu unosa vodonika, što znači da ga ne možete predozirati, jer govorimo o osnovnom sastojku organizma. Jedini problem je nedostatak vodonika, što se nažalost vremenom javlja kod svih živih organizama. Ukratko, u današnjem zagađenom svetu, ako želimo da očuvamo svoje zdravlje, neophodno je konzumirati vodonikom obogaćenu vodu. Naš organizam je izložen zagađenom hrane, pića, vazduha i gotovo svega sa čim dolazimo u kontakt. Zbog toga nam je potrebno mnogo više antioksidanata nego ikada ranije u istoriji sveta. U poređenju s tim, sadržaj minerala i antioksidanata u genetski modifikovanoj i zagađenoj hrani smanjen je za trećinu u odnosu na 1970. godine.

Puricom Hidron je najpriznatiji uređaj za obogaćivanje vode vodonikom na tržištu. Njegova sposobnost obogaćivanja vode vodonikom (tj. antioksidativna vrednost) daleko prevazilazi proizvode konkurentskih kompanija. Takođe, može neprekidno proizvoditi neograničene količine vodonika kada je to potrebno. Ako želite biti sigurni, Hidron je najbolji izbor! Ako želite saznati više o vodi obogaćenoj vodonikom, KLIKNI OVDE. Želim vam prijatno čitanje i zdrav život!

225 000 RSD
Detalji

SUPER PAKET ima još jedan ključni element: Alpokwater C600 LATT premium uređaj za prečišćavanje vode. Ovaj uređaj je direktni protočni sistem, što znači da se ulazna voda odmah čisti, a sa česme možete dobiti neograničenu količinu prečišćene vode. Radi se o ozbiljnom uređaju koji koristi 5-stepeni sistem filtracije. Računarski sistem nadgleda kontinuiranu čistoću vode, zaštitne mehanizme i druge karakteristike. Materijali su visokokvalitetni, koriste se najbolji plastični i nerđajući čelični delovi, što obezbeđuje tiho funkcionisanje. Velika prednost C600 LATT uređaja je njegova kompaktnost - može se postaviti uspravno ili horizontalno, čak se može postaviti i u manje fioke.

Takođe, važno je napomenuti inovativnu pametnu slavinu koja neprestano pruža povratne informacije korisniku o kvalitetu vode. Ako želite biti sigurni, ovo je proizvod za vas, a to potvrđuje i 5-godišnja garancija. Ako želite saznati više o ovom uređaju, KLIKNI OVDE.

U okviru ovog paketa, tu su još dva poklona:

  1. Keramička slavina (Forum): Vrednosti oko 25.000 dinara, ova slavina omogućava da koristite hladnu, toplu i prečišćenu vodu sa istog mesta. Idealna je ako ne želite dodatno postavljati posebnu česmu za filtriranu vodu.
  2. RUNBOTT termo flaša: Ova izuzetna flaša ima unutrašnji sloj od prirodne keramike, tako da se prečišćena voda ne dodiruje metalnu površinu. Takođe, ima protivkliznu površinu, gumenu podlogu i premijum brzi zatvarač.

Zdravlje, kvalitet, pouzdanost, praktičnost i estetika - ovo su karakteristike koje opisuju ovaj paket! Ako vam je to važno, poručite paket i uživajte u zdravoj vodi i ispravno donešenoj odluci! 

l

Drugi poklon je izvanredna RUNBOTT termo boca visokog kvaliteta. Zašto je ova boca posebna? Zato što je unutrašnjost obložena prirodnim keramičkim slojem, a čista voda sa vodonikom ne dolazi u kontakt sa metalnom površinom. Takođe, ima protivkliznu površinu, gumenu protivkliznu podlogu i premium brzi zatvarač za poklopac.

Karakteristike ovog super paketa su, kvalitet, pouzdanost, praktičnost i estetika!

Ako želite sebi najbolje, naručite ovaj super paket i uživajte u plodovima svoje odluke! I sve to besplatnom dostavom na teritoriji cele Srbije.

Podaci
Broj artikla
PAK3_HIDRON-LATT