Prošireni paket prečiščivača za vaš dom
Prošireni paket prečiščivača za vaš dom
14 500 RSD

Prošireni paket prečiščivača za vaš dom

Ovaj paket sadrži nekoliko proizvoda koji su neophodni u svakom domaćinstvu!

Ovim paketom možete lako i bez velikog ulaganja poboljšati svoje okruženje.

Sadržaj paketa:

  1. Stoni prečiščivač za vodu za vodu koji se montira na slavinu, koji je opremljen Ultra membranom koja obezbeđuje najbolje filtriranje. Zašto je ovo korisno za vas? jer ga možete montirati na gotovo bilo koju slavinu i po niskoj ceni proizvesti odličnu kvalitetnu vode za piće za vaš dom, uređaj je malih dimenzija pa je idealan za izlete, odmore ili bilo koja putovanja jer je lako prenosiv

  2. Alpok Water filter za tuš. Estetski, lepo izrađen hromirani spoljni okvir strukture u kupatilu nije samo dekorativni element već i praktičan jer filtrira veliki procenat hlora, bakterija, teških metala u mrežnoj vodi.

  3. Polifosfatni omekšivač vode koji se montira ispred veš mašine je veoma praktičan mali pomoćni uređaj koji vezuje veći deo kalcijum karbonata u vodi, odnosno omekšava vodu. Time se produžava životni vek veš mašine, u mekoj vodi deterdženti mnogo bolje rade (jače deluju jer ne reaguju sa tvrdom vodom) pa je ekonomičnija upotreba deterdženta. U mnogim slučajevima reakcija tvrde vode i deterdženta uzrokuje fleke na odeći, ovim malim dodatkom to možete sprečiti!

Mala investicija, ali velika pomoć u domaćinstvu!

 

 

14 500 RSD
Podaci
Broj artikla
pak2