Manji hidrogen super paket - zlatna sredina
Manji hidrogen super paket - zlatna sredina
110 000 RSD

Manji hidrogen super paket - zlatna sredina

Ovaj paket je mali brat Super paketa !!

Sastavili smo ga za one koji žele visokokvalitetnu prečišćenu vodu u svom domu i vide koliko je potrebna voda obogaćena vodonikom našem organizmu, ali su nekako prisiljeni na kompromis s obzirom na cenu SUPER PAKETA. Ovaj paket smo napravili za njih, prvenstveno da zdravlje bude na prvom mestu a ne kompromis! Ono što treba znati o Haktiva generatoru vodonika je da proizvodi istu kvalitetu vode kao i njegov veliki brat HIDRON, s tom malom razlikom što može napraviti maksimalno 2L vode i može se podesiti količina generisanja vodonika između 10-30 minuta (razumljivo, što duže generišemo vodu s njim, to će biti veći sadržaj vodonika u vodi) tj. ako želimo postići najbolji kvalitet vode s njim onda može napraviti 2L vode svakih 30 minuta. Više informacija o uređaju možete naći OVDE

110 000 RSD
Detalji

Pro Line Plus je najpriznatiji i najpopularniji uređaj za prečišćavanje vode na tržištu, možete naći i uređaje starije od 15 godina koji još uvek rade. Među glavnim karakteristikama važno je spomenuti visokokvalitetnu čistu vodu uz jeftino održavanje. Više informacija o mašini možete naći OVDE !

Paket takođe sadrži kvalitetnu RUNBOTT termo flašu. Zašto je ova flaša posebna? Zato što je unutrašnjost obložena prirodnim keramičkom slojem i prečišćena voda obogaćena vodonikom ne dolazi u dodir sa metalnom površinom. Takođe ima protivklizni tretman površine, gumenu protivkliznu podlogu i premijum brzo zatvarajući poklopac.

Zašto je ovo dobar izbor? Zato što nisi odustao od visokokvalitetne vode obogaćene vodonikom! Nisi odustao od pouzdanih uređaja! Nisi odustao od svog ZDRAVLJA i sve si to uradio ekonomično!

Podaci
Broj artikla
PAK4